"potetgull" av tørrfisk!

Havgull fra Sommarøy i Troms har laget et "potetgull" av tørrfisk.

Det skriver Nordlys.

Det islandske paret Kristin Hafsteinsdottir og Kristjon Bergmundsson har utviklet et sprøtt og løvtynt tørrfiskprodukt som verken smuler eller lukter.

Sunnere kan det ikke bli. En høyoktan proteinbombe med hele fiskens næringsinnhold intakt, som har fanget hele den reine smaken av havets gull, skriver Trend & Tradisjon ? et nordnorsk magasin om mat som utgis av mathuset Eide Handel.

Tørrfisken er sammenpresset i tynne potetgullliknende crispy skiver, som knapt veier noen ting. Tørrfiskchipsen er altså laget av, og smaker som, ren tørrfisk. Paret ønsker ikke å avsløre hvordan de framstiller produktet, skriver Nordlys.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maritim

maritim

14, Tromsø

Kategorier

Arkiv

hits